Groenhout Makelaars

Groenhout Makelaars is een makelaar gevestigd in Assen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 3 vestigingen, biedt Groenhout Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Groenhout Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Assen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Groenhout Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Groenhout Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 367.000
  • Gemiddelde verkooptijd 62
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -119.000
  • Aantal transacties 104
Meer informatie over Groenhout Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Groenhout Makelaars verkoopt

Groenhout Makelaars is het meeste actief in Assen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Groenhout Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Groenhout Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Assen 38 € 371.000
Beilen 26 € 386.000
Hoogeveen 10 € 290.000
Schoonoord 4 € 343.000
Groningen 3 € 347.000

Type woningen die Groenhout Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Groenhout Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Groenhout Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
35%
tussenwoning
23%
vrijstaande woning
22%
hoekwoning
5%
penthouse
4%
bovenwoning
3%
portiekflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
geschakelde woning
1%
halfvrijstaande woning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Groenhout Makelaars

Wat kost Groenhout Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Groenhout Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Groenhout Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Groenhout Makelaars actief?

+

Groenhout Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Assen, Beilen, Hoogeveen, Schoonoord en Groningen.

In welk prijssegment is Groenhout Makelaars actief?

+

Groenhout Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Groenhout Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 367.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Assen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Assen en vergelijkbaar is aan Groenhout Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!