Makelaars in Spier

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Spier, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Spier. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Spier helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Spier.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Spier zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Spier zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Spier afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 523.000
 • Gemiddelde verkooptijd 90
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Spier
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Spier

In Spier is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Spier.

Bij de verkoop van een huis in Spier is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Spier. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Spier weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 523.000.

Het meest voorkomende energielabel in Spier is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Spier. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Spier

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Spier? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Spier. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Spier, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Spier.

 • Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever)

  2. Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever)

  Verkooptijd
  134 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1
 • Groenhout Makelaars

  3. Groenhout Makelaars

  Verkooptijd
  140 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  1
 • Schelhaas Makelaardij b.v.

  4. Schelhaas Makelaardij b.v.

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Spier

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Spier? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Spier. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Spier

  Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 432.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen Spier

  Verkooptijd
  134 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Spier

In Spier zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Spier.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Steegde 13 -13a Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) € 795.000
Kalverkampen 24 Groenhout Makelaars € 495.000
Wijsterseweg 10 Woonaccent Makelaars Westerbork € 450.000
Wijsterseweg 8 Schelhaas Makelaardij b.v. € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Spier

Hoeveel makelaars zijn er actief in Spier?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Spier. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Spier.

Wat kost een makelaar in Spier?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Spier is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Spier van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Spier?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Spier zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Spier?

+

De meest verkopende makelaar van Spier is Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever). Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Spier zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Spier?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Spier aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Spier.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!