ERA Makelaardij Het Raadhuis

ERA Makelaardij Het Raadhuis is een makelaar gevestigd in Beilen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt ERA Makelaardij Het Raadhuis hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ERA Makelaardij Het Raadhuis is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beilen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Makelaardij Het Raadhuis. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA Makelaardij Het Raadhuis in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 349.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -41.000
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over ERA Makelaardij Het Raadhuis
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ERA Makelaardij Het Raadhuis verkoopt

ERA Makelaardij Het Raadhuis is het meeste actief in Beilen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Makelaardij Het Raadhuis woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Makelaardij Het Raadhuis ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Assen 8 € 291.000
Beilen 5 € 333.000
Smilde 4 € 346.000
Bovensmilde 2 € 252.000
Hijken 1 € 380.000

Type woningen die ERA Makelaardij Het Raadhuis verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Makelaardij Het Raadhuis diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Makelaardij Het Raadhuis het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
28%
hoekwoning
23%
vrijstaande woning
20%
tussenwoning
15%
galerijflat
5%
geschakelde woning
5%
halfvrijstaande woning
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Makelaardij Het Raadhuis

Wat kost ERA Makelaardij Het Raadhuis bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Makelaardij Het Raadhuis voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Makelaardij Het Raadhuis je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is ERA Makelaardij Het Raadhuis actief?

+

ERA Makelaardij Het Raadhuis heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Assen, Beilen, Smilde, Bovensmilde en Hijken.

In welk prijssegment is ERA Makelaardij Het Raadhuis actief?

+

ERA Makelaardij Het Raadhuis is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Makelaardij Het Raadhuis actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 349.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beilen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beilen en vergelijkbaar is aan ERA Makelaardij Het Raadhuis. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!