Makelaars in Beilen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beilen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Beilen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beilen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Beilen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beilen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Beilen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 389.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -12.000
 • Aantal transacties 110
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beilen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beilen

In Beilen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 379.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -12.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Beilen.

Bij de verkoop van een huis in Beilen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 379.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beilen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beilen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 389.000.

Het meest voorkomende energielabel in Beilen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beilen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beilen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beilen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beilen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hup & Fidom Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Beilen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beilen.

Populaire buurten in Beilen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Beilen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Beilen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Beilen

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  98
 • 2. Verspreide huizen Beilen

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 444.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Lieving Makkum

  Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 437.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Beilen

In Beilen zijn de afgelopen maand 110 woningen verkocht. Makelaar Hup & Fidom Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Beilen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zilverschoonlaan 41 Oosting Makelaars € 739.000
Dovenetellaan 13 Groenhout Makelaars € 735.000
Klatering 5 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 695.000
Zilverschoonlaan 9 Groenhout Makelaars € 640.000
Fluitekruidlaan 17 Groenhout Makelaars € 635.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beilen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beilen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Beilen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beilen.

Wat kost een makelaar in Beilen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beilen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beilen van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Beilen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beilen zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beilen?

+

De meest verkopende makelaar van Beilen is Hup & Fidom Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beilen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beilen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beilen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beilen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!