Makelaars in Hooghalen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hooghalen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Hooghalen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hooghalen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hooghalen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hooghalen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hooghalen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hooghalen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
 • Gemiddelde verkooptijd 27
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -114.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hooghalen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hooghalen

In Hooghalen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 300.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -114.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hooghalen.

Bij de verkoop van een huis in Hooghalen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 158 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 300.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hooghalen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hooghalen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 462.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hooghalen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hooghalen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hooghalen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hooghalen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hooghalen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Woonaccent Makelaars Westerbork de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hooghalen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hooghalen.

 • ERA Makelaardij Het Raadhuis

  2. ERA Makelaardij Het Raadhuis

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1
 • Koop N Huis NVM Makelaars

  3. Koop N Huis NVM Makelaars

  Verkooptijd
  9 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  1
 • Steenhuis Makelaars

  4. Steenhuis Makelaars

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1
 • Schelhaas Makelaardij b.v.

  5. Schelhaas Makelaardij b.v.

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hooghalen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hooghalen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hooghalen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hooghalen

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Verspreide huizen Hooghalen

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 723.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Hooghalen

In Hooghalen zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Woonaccent Makelaars Westerbork verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hooghalen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Asserweg 16 Woonaccent Makelaars Westerbork € 750.000
Laaghalerveen 4 Woonaccent Makelaars Westerbork € 695.000
Hoofdstraat 25 B Schelhaas Makelaardij b.v. € 650.000
Het Veentje 11 Woonaccent Makelaars Westerbork € 349.000
Smilderweg 14 Oosting Makelaars € 339.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hooghalen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hooghalen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Hooghalen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hooghalen.

Wat kost een makelaar in Hooghalen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hooghalen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hooghalen van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hooghalen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hooghalen zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hooghalen?

+

De meest verkopende makelaar van Hooghalen is Woonaccent Makelaars Westerbork. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hooghalen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hooghalen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hooghalen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hooghalen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!