Boekholt & partners makelaardij

Boekholt & partners makelaardij is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boekholt & partners makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Boekholt & partners makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boekholt & partners makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boekholt & partners makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 57.000
  • Aantal transacties 91
Meer informatie over Boekholt & partners makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boekholt & partners makelaardij verkoopt

Boekholt & partners makelaardij is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boekholt & partners makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boekholt & partners makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 51 € 447.000
Eelderwolde 7 € 697.000
Meerstad 4 € 625.000
Hoogezand 4 € 440.000
Haren Gn 3 € 507.000

Type woningen die Boekholt & partners makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boekholt & partners makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boekholt & partners makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
2 onder 1 kapwoning
24%
vrijstaande woning
24%
hoekwoning
8%
halfvrijstaande woning
3%
benedenwoning
2%
maisonnette
2%
portiekwoning
2%
eindwoning
1%
galerijflat
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boekholt & partners makelaardij

Wat kost Boekholt & partners makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boekholt & partners makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boekholt & partners makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Boekholt & partners makelaardij actief?

+

Boekholt & partners makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Eelderwolde, Meerstad, Hoogezand en Haren Gn.

In welk prijssegment is Boekholt & partners makelaardij actief?

+

Boekholt & partners makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boekholt & partners makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 473.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Boekholt & partners makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!