Makelaars in Meerstad

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Meerstad, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Meerstad. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Meerstad helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Meeroevers.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Meerstad zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Meerstad afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 667.000
 • Gemiddelde verkooptijd 23
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -3.000
 • Aantal transacties 26
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Meerstad
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Meerstad

In Meerstad is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 653.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -3.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Meerstad.

Bij de verkoop van een huis in Meerstad is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 161 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 653.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Meerstad. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Meerstad weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 667.000.

Het meest voorkomende energielabel in Meerstad is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Meerstad. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Meerstad

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Meerstad? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Meerstad. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Boekholt & partners makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Meerstad, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Meerstad.

Populaire buurten in Meerstad

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Meerstad? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Meerstad. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Meeroevers

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 657.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Tersluis

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 703.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Groenewei

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 567.000
  Woningen verkocht
  3
 • 4. De Zeilen

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 850.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Meerstad

In Meerstad zijn de afgelopen maand 26 woningen verkocht. Makelaar Boekholt & partners makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Meerstad.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pleviereneiland 10 ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 1.139.000
Talingeneiland 17 ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 1.000.000
Schepperij 8 NAMACO Groningen (Nationaal Makelaars Collectief) € 995.000
Steilsteven 2 Pandomo Makelaars € 850.000
Meeroeverslaan 187 STEK Jouw makelaar! € 825.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meerstad

Hoeveel makelaars zijn er actief in Meerstad?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Meerstad. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Meerstad.

Wat kost een makelaar in Meerstad?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Meerstad is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Meerstad van € 6.700 tot € 8.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Meerstad?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Meerstad zijn € 3.300 a € 5.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Meerstad?

+

De meest verkopende makelaar van Meerstad is Boekholt & partners makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Meerstad zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Meerstad?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Meerstad aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Meerstad.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!