Alders Makelaars

Alders Makelaars is een makelaar gevestigd in Hoogezand. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Alders Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Alders Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoogezand en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Alders Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Alders Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 297.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -15.000
  • Aantal transacties 174
Meer informatie over Alders Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Alders Makelaars verkoopt

Alders Makelaars is het meeste actief in Hoogezand. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Alders Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Alders Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Veendam 50 € 294.000
Hoogezand 22 € 248.000
Wildervank 16 € 302.000
Muntendam 14 € 301.000
Groningen 12 € 278.000

Type woningen die Alders Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Alders Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Alders Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
35%
2 onder 1 kapwoning
33%
tussenwoning
19%
hoekwoning
8%
portiekwoning
2%
benedenwoning
1%
eindwoning
1%
galerijflat
1%
halfvrijstaande woning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alders Makelaars

Wat kost Alders Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Alders Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Alders Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Alders Makelaars actief?

+

Alders Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Veendam, Hoogezand, Wildervank, Muntendam en Groningen.

In welk prijssegment is Alders Makelaars actief?

+

Alders Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Alders Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 297.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoogezand

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoogezand en vergelijkbaar is aan Alders Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!