Nieboer Makelaars

Nieboer Makelaars is een makelaar gevestigd in Veendam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Nieboer Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Nieboer Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veendam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Nieboer Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Nieboer Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 291.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
  • Aantal transacties 67
Meer informatie over Nieboer Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Nieboer Makelaars verkoopt

Nieboer Makelaars is het meeste actief in Veendam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Nieboer Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Nieboer Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Winschoten 25 € 292.000
Oude Pekela 3 € 183.000
Hoogezand 3 € 172.000
Delfzijl 2 € 166.000
Sappemeer 2 € 294.000

Type woningen die Nieboer Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Nieboer Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Nieboer Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
46%
2 onder 1 kapwoning
23%
tussenwoning
11%
geschakelde woning
5%
hoekwoning
5%
portiekflat
5%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieboer Makelaars

Wat kost Nieboer Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Nieboer Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Nieboer Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Nieboer Makelaars actief?

+

Nieboer Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Winschoten, Oude Pekela, Hoogezand, Delfzijl en Sappemeer.

In welk prijssegment is Nieboer Makelaars actief?

+

Nieboer Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Nieboer Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 291.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veendam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veendam en vergelijkbaar is aan Nieboer Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!