Makelaars in Delfzijl

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Delfzijl, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 19 makelaars actief geweest in Delfzijl. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Delfzijl helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Over de Gracht.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Delfzijl zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Delfzijl afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 248.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 7.000
 • Aantal transacties 144
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Delfzijl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Delfzijl

In Delfzijl is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 268.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 7.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Delfzijl.

Bij de verkoop van een huis in Delfzijl is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 268.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Delfzijl. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Delfzijl weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 248.000.

Het meest voorkomende energielabel in Delfzijl is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Delfzijl. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Delfzijl

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Delfzijl? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Delfzijl. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Delfzijl, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Delfzijl.

Populaire buurten in Delfzijl

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Delfzijl? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Delfzijl. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Over de Gracht

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 212.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. Steenbakkersbuurt

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 243.000
  Woningen verkocht
  16
 • 3. Bornholm

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 182.000
  Woningen verkocht
  14
 • 4. Scheepvaartbuurt

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  12
 • 5. Fivelmonde

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 245.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Delfzijl

In Delfzijl zijn de afgelopen maand 144 woningen verkocht. Makelaar Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Delfzijl.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ossenweg 33 Meijer & Drenth Makelaardij € 649.000
Lipsker 5 Nieboer Makelaars € 579.000
Redgerlaan 6 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 579.000
Midscheeps 66 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 575.000
Slenk 8 Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Delfzijl

Hoeveel makelaars zijn er actief in Delfzijl?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 19 makelaars actief geweest in Delfzijl. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Delfzijl.

Wat kost een makelaar in Delfzijl?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Delfzijl is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Delfzijl van € 2.500 tot € 3.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Delfzijl?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Delfzijl zijn € 1.200 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Delfzijl?

+

De meest verkopende makelaar van Delfzijl is Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Delfzijl zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Delfzijl?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Delfzijl aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Delfzijl.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!