Bouwman Makelaardij

Bouwman Makelaardij is een makelaar gevestigd in Delfzijl. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Bouwman Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bouwman Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Delfzijl en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bouwman Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bouwman Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 261.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -11.000
  • Aantal transacties 39
Meer informatie over Bouwman Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bouwman Makelaardij verkoopt

Bouwman Makelaardij is het meeste actief in Delfzijl. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bouwman Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bouwman Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Delfzijl 11 € 277.000
Farmsum 9 € 209.000
Appingedam 7 € 318.000
Woldendorp 3 € 196.000
Ommen 3 € 329.000

Type woningen die Bouwman Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bouwman Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bouwman Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
55%
2 onder 1 kapwoning
21%
galerijflat
9%
tussenwoning
6%
halfvrijstaande woning
3%
hoekwoning
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bouwman Makelaardij

Wat kost Bouwman Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bouwman Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bouwman Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Bouwman Makelaardij actief?

+

Bouwman Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Woldendorp en Ommen.

In welk prijssegment is Bouwman Makelaardij actief?

+

Bouwman Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bouwman Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 261.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Delfzijl

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Delfzijl en vergelijkbaar is aan Bouwman Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!