Makelaars in Bierum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bierum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Bierum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bierum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bierum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bierum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bierum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bierum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 283.000
 • Gemiddelde verkooptijd 64
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bierum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bierum

In Bierum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Bierum.

Bij de verkoop van een huis in Bierum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bierum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bierum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 283.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bierum is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bierum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bierum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bierum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bierum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Bierum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bierum.

Populaire buurten in Bierum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bierum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bierum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bierum

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 231.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Buitengebied Noord-Bierum

  Verkooptijd
  202 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bierum

In Bierum zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bierum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuwstad 1 Makelaarsland € 545.000
Borgsingel 6 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 269.000
Molenlaan 4 Lamberink Rozema Makelaars € 259.000
Binnenweg 6 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 225.000
Hereweg 48 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 225.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bierum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bierum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Bierum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bierum.

Wat kost een makelaar in Bierum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bierum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bierum van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bierum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bierum zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bierum?

+

De meest verkopende makelaar van Bierum is Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bierum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bierum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bierum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bierum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!