Beks Makelaardij

Beks Makelaardij is een makelaar gevestigd in Harkstede. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Beks Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Beks Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Harkstede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Beks Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Beks Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 352.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 112.000
  • Aantal transacties 42
Meer informatie over Beks Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Beks Makelaardij verkoopt

Beks Makelaardij is het meeste actief in Harkstede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Beks Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Beks Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Harkstede 13 € 426.000
Ten Boer 12 € 293.000
Groningen 7 € 240.000
Ten Post 2 € 287.000
Meerstad 2 € 525.000

Type woningen die Beks Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Beks Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Beks Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
33%
2 onder 1 kapwoning
28%
tussenwoning
21%
hoekwoning
8%
galerijflat
5%
bovenwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beks Makelaardij

Wat kost Beks Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Beks Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Beks Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Beks Makelaardij actief?

+

Beks Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Harkstede, Ten Boer, Groningen, Ten Post en Meerstad.

In welk prijssegment is Beks Makelaardij actief?

+

Beks Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Beks Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 352.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Harkstede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Harkstede en vergelijkbaar is aan Beks Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!