Makelaars in Ten Post

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ten Post, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Ten Post. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ten Post helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ten Post Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ten Post zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ten Post zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ten Post afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 281.000
 • Gemiddelde verkooptijd 105
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -65.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ten Post
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ten Post

In Ten Post is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 275.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -65.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ten Post.

Bij de verkoop van een huis in Ten Post is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 275.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ten Post. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ten Post weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 281.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ten Post is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ten Post. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ten Post

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ten Post? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ten Post. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Beks Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Ten Post, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ten Post.

Populaire buurten in Ten Post

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ten Post? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ten Post. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ten Post Dorp

  Verkooptijd
  105 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 281.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Ten Post

In Ten Post zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Beks Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Ten Post.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jan Zijlstraat 32 Beks Makelaardij € 339.900
Rijksweg 129 Chris Slager Makelaardij € 320.000
Tuwingastraat 12 Beks Makelaardij € 234.900
Rijksweg 205 Boekholt & partners makelaardij € 230.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ten Post

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ten Post?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Ten Post. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ten Post.

Wat kost een makelaar in Ten Post?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ten Post is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ten Post van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ten Post?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ten Post zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ten Post?

+

De meest verkopende makelaar van Ten Post is Beks Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ten Post zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ten Post?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ten Post aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ten Post.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!