Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs

Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 392.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -3.000
  • Aantal transacties 39
Meer informatie over Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs verkoopt

Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 22 € 373.000
Meerstad 3 € 733.000
Haren Gn 1 € 258.000
Alphen aan den Rijn 1 € 325.000
Roden 1 € 259.000

Type woningen die Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
20%
2 onder 1 kapwoning
12%
benedenwoning
12%
portiekflat
12%
hoekwoning
10%
galerijflat
8%
eindwoning
7%
bovenwoning
5%
vrijstaande woning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
geschakelde woning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs

Wat kost Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs actief?

+

Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Meerstad, Haren Gn, Alphen aan den Rijn en Roden.

In welk prijssegment is Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs actief?

+

Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 392.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!