ben-s.nl

ben-s.nl is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt ben-s.nl hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. ben-s.nl is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ben-s.nl. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ben-s.nl in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 303.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -4.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over ben-s.nl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ben-s.nl verkoopt

ben-s.nl is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ben-s.nl woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ben-s.nl ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 34 € 268.000
Zutphen 1 € 390.000
Leidschendam 1 € 745.000
Goutum 1 € 330.000
Den Haag 1 € 250.000

Type woningen die ben-s.nl verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ben-s.nl diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ben-s.nl het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
portiekflat
22%
bovenwoning
12%
benedenwoning
10%
galerijflat
7%
eindwoning
5%
hoekwoning
5%
portiekwoning
5%
2 onder 1 kapwoning
2%
maisonnette
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ben-s.nl

Wat kost ben-s.nl bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ben-s.nl voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ben-s.nl je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is ben-s.nl actief?

+

ben-s.nl heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Zutphen, Leidschendam, Goutum en Den Haag.

In welk prijssegment is ben-s.nl actief?

+

ben-s.nl is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ben-s.nl actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 303.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan ben-s.nl. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!