Feenstra ERA Makelaars

Feenstra ERA Makelaars is een makelaar gevestigd in Haren Gn. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Feenstra ERA Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Feenstra ERA Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haren Gn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Feenstra ERA Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Feenstra ERA Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 386.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 194.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Feenstra ERA Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Feenstra ERA Makelaars verkoopt

Feenstra ERA Makelaars is het meeste actief in Haren Gn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Feenstra ERA Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Feenstra ERA Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haren Gn 25 € 367.000
Groningen 9 € 320.000
Vries 2 € 294.000
Paterswolde 2 € 362.000
Annen 1 € 395.000

Type woningen die Feenstra ERA Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Feenstra ERA Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Feenstra ERA Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
32%
tussenwoning
32%
vrijstaande woning
14%
hoekwoning
11%
benedenwoning
5%
halfvrijstaande woning
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Feenstra ERA Makelaars

Wat kost Feenstra ERA Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Feenstra ERA Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Feenstra ERA Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Feenstra ERA Makelaars actief?

+

Feenstra ERA Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haren Gn, Groningen, Vries, Paterswolde en Annen.

In welk prijssegment is Feenstra ERA Makelaars actief?

+

Feenstra ERA Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Feenstra ERA Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 386.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haren Gn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haren Gn en vergelijkbaar is aan Feenstra ERA Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!