Makelaars in Hoogezand

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoogezand, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 48 makelaars actief geweest in Hoogezand. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoogezand helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noorderpark.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoogezand zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoogezand afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 279.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 18.000
 • Aantal transacties 211
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoogezand
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoogezand

In Hoogezand is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 279.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 18.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoogezand.

Bij de verkoop van een huis in Hoogezand is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 279.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoogezand. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoogezand weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 279.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoogezand is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoogezand. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoogezand

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoogezand? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoogezand. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat de Wit Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoogezand, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoogezand.

Populaire buurten in Hoogezand

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoogezand? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoogezand. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noorderpark

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 215.000
  Woningen verkocht
  34
 • 2. Westerpark

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 261.000
  Woningen verkocht
  18
 • 3. De Vosholen-West

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  17
 • 4. Stadshart-Zuid

  Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  15
 • 5. Woldwijck-West

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Hoogezand

In Hoogezand zijn de afgelopen maand 211 woningen verkocht. Makelaar de Wit Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoogezand.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kalkwijk 66 Agrivesta € 595.000
Hoofdstraat 183 183A Gruno Vastgoed B.V. € 585.000
Mozartlaan 4 Lieberom Makelaars € 550.000
De Veiling 36 Jans Duit Makelaardij € 549.500
De Tuinderij 6 de Wit Garantiemakelaars € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoogezand

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoogezand?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 48 makelaars actief geweest in Hoogezand. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoogezand.

Wat kost een makelaar in Hoogezand?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoogezand is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoogezand van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoogezand?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoogezand zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoogezand?

+

De meest verkopende makelaar van Hoogezand is de Wit Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoogezand zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoogezand?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoogezand aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoogezand.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!