Van der Ploeg Makelaardij

Van der Ploeg Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hoogezand. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Ploeg Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van der Ploeg Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoogezand en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Ploeg Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van der Ploeg Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van der Ploeg Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 379.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Van der Ploeg Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Van der Ploeg Makelaardij verkoopt

Van der Ploeg Makelaardij is het meeste actief in Hoogezand. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Ploeg Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Ploeg Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoogezand 2 € 173.000
Opijnen 1 € 345.000
Driebergen-Rijsenburg 1 € 825.000

Type woningen die Van der Ploeg Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Ploeg Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Ploeg Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
25%
galerijflat
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Ploeg Makelaardij

Wat kost Van der Ploeg Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Ploeg Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Ploeg Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Van der Ploeg Makelaardij actief?

+

Van der Ploeg Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoogezand, Opijnen en Driebergen-Rijsenburg.

In welk prijssegment is Van der Ploeg Makelaardij actief?

+

Van der Ploeg Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Ploeg Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 379.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoogezand

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoogezand en vergelijkbaar is aan Van der Ploeg Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!