RJ Makelaardij

RJ Makelaardij is een makelaar gevestigd in Eelde. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt RJ Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. RJ Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eelde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RJ Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij RJ Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties RJ Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 370.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -195.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over RJ Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar RJ Makelaardij verkoopt

RJ Makelaardij is het meeste actief in Eelde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RJ Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RJ Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 4 € 286.000
Grolloo 1 € 445.000
Eelde 1 € 650.000
Peize 1 € 285.000
Norg 1 € 465.000

Type woningen die RJ Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RJ Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RJ Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
2 onder 1 kapwoning
18%
hoekwoning
18%
vrijstaande woning
18%
portiekflat
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RJ Makelaardij

Wat kost RJ Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RJ Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RJ Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is RJ Makelaardij actief?

+

RJ Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Grolloo, Eelde, Peize en Norg.

In welk prijssegment is RJ Makelaardij actief?

+

RJ Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RJ Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 370.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eelde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eelde en vergelijkbaar is aan RJ Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!