Makelaars in Norg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Norg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Norg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Norg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Norg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Norg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Norg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
 • Aantal transacties 32
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Norg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Norg

In Norg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 393.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 47.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Norg.

Bij de verkoop van een huis in Norg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 393.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Norg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Norg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 395.000.

Het meest voorkomende energielabel in Norg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Norg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Norg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Norg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Norg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij o.g. Aart van den Bor de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Norg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Norg.

 • Mijn Makelaar Noordenveld

  2. Mijn Makelaar Noordenveld

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 287.000
  Woningen verkocht
  4
 • Bennink Makelaardij

  3. Bennink Makelaardij

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  3
 • Peters makelaardij

  4. Peters makelaardij

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 317.000
  Woningen verkocht
  3
 • mr. Gerwin Wijnands

  5. mr. Gerwin Wijnands

  Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 423.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Norg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Norg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Norg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Norg

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 367.000
  Woningen verkocht
  29
 • 2. Verspreide huizen Norg

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 665.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Norg

In Norg zijn de afgelopen maand 32 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij o.g. Aart van den Bor verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Norg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Langelorweg 59 Makelaardij van Santen de Hoog € 875.000
Laarwoud 22 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 785.000
Volmachtenlaan 17 Steenhuis Makelaars € 700.000
Asserstraat 61 mr. Gerwin Wijnands € 645.000
Molenstraat 9 Makelaardij o.g. Aart van den Bor € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Norg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Norg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Norg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Norg.

Wat kost een makelaar in Norg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Norg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Norg van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Norg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Norg zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Norg?

+

De meest verkopende makelaar van Norg is Makelaardij o.g. Aart van den Bor. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Norg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Norg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Norg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Norg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!