Makelaars in Haren Gn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Haren Gn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 39 makelaars actief geweest in Haren Gn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Haren Gn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Haren-Zuidoost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Haren Gn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Haren Gn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 480.000
 • Gemiddelde verkooptijd 53
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -15.000
 • Aantal transacties 224
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Haren Gn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Haren Gn

In Haren Gn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 492.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -15.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Haren Gn.

Bij de verkoop van een huis in Haren Gn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 492.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Haren Gn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Haren Gn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 480.000.

Het meest voorkomende energielabel in Haren Gn is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Haren Gn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Haren Gn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Haren Gn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Haren Gn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Haren Gn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Haren Gn.

Populaire buurten in Haren Gn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Haren Gn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Haren Gn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Haren-Zuidoost

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 514.000
  Woningen verkocht
  58
 • 2. Oosterhaar

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 403.000
  Woningen verkocht
  55
 • 3. Haren-Zuidwest

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 488.000
  Woningen verkocht
  49
 • 4. Haren-Noord

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 612.000
  Woningen verkocht
  28
 • 5. Haren-Centrum

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  20

Top 5 woningen verkocht in Haren Gn

In Haren Gn zijn de afgelopen maand 224 woningen verkocht. Makelaar ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Haren Gn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Westerse Drift 78 ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 1.500.000
Rijksstraatweg 299 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 1.485.000
Stationsweg 20 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 1.449.000
Fazantenlaan 2 ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 1.400.000
Rijksstraatweg 65 ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 1.395.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haren Gn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Haren Gn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 39 makelaars actief geweest in Haren Gn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Haren Gn.

Wat kost een makelaar in Haren Gn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Haren Gn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Haren Gn van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Haren Gn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Haren Gn zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Haren Gn?

+

De meest verkopende makelaar van Haren Gn is ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Haren Gn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Haren Gn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Haren Gn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Haren Gn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!