Aimée Staal Makelaardij

Aimée Staal Makelaardij is een makelaar gevestigd in Haren Gn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Aimée Staal Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Aimée Staal Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haren Gn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Aimée Staal Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Aimée Staal Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
  • Gemiddelde verkooptijd 68
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 14.000
  • Aantal transacties 33
Meer informatie over Aimée Staal Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Aimée Staal Makelaardij verkoopt

Aimée Staal Makelaardij is het meeste actief in Haren Gn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Aimée Staal Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Aimée Staal Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haren Gn 20 € 499.000
Groningen 6 € 286.000
Paterswolde 3 € 148.000
Glimmen 2 € 542.000
Onnen 2 € 680.000

Type woningen die Aimée Staal Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Aimée Staal Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Aimée Staal Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
24%
tussenwoning
24%
vrijstaande woning
17%
hoekwoning
10%
portiekwoning
10%
benedenwoning
3%
bovenwoning
3%
eindwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aimée Staal Makelaardij

Wat kost Aimée Staal Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Aimée Staal Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Aimée Staal Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Aimée Staal Makelaardij actief?

+

Aimée Staal Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haren Gn, Groningen, Paterswolde, Glimmen en Onnen.

In welk prijssegment is Aimée Staal Makelaardij actief?

+

Aimée Staal Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Aimée Staal Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 442.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haren Gn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haren Gn en vergelijkbaar is aan Aimée Staal Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!