Makelaars in Leek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Leek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 29 makelaars actief geweest in Leek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Leek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Centrum Leek en omgeving.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Leek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Leek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 381.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -40.000
 • Aantal transacties 119
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Leek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Leek

In Leek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 313.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -40.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Leek.

Bij de verkoop van een huis in Leek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 313.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Leek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Leek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 381.000.

Het meest voorkomende energielabel in Leek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Leek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Leek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Leek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Leek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bruining en De Reus Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Leek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Leek.

Populaire buurten in Leek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Leek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Leek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Centrum Leek en omgeving

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 286.000
  Woningen verkocht
  41
 • 2. Rodenburg en omgeving

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 336.000
  Woningen verkocht
  37
 • 3. Buitengebied ten zuiden van Leek

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 462.000
  Woningen verkocht
  27
 • 4. Diepswal

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 532.000
  Woningen verkocht
  6
 • 5. Nienoordsrand

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 562.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Leek

In Leek zijn de afgelopen maand 119 woningen verkocht. Makelaar Bruining en De Reus Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Leek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Roomsterweg 14 Mijn Makelaar Westerkwartier € 995.000
Lisdodde 6 NieNoord Makelaars & Taxateurs € 949.000
Lisdodde 12 Makelaardij Laurens Beimers € 895.000
Lisdodde 10 Nijdam Makelaars € 849.500
Sleutelbloem 108 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 759.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Leek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Leek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 29 makelaars actief geweest in Leek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Leek.

Wat kost een makelaar in Leek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Leek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Leek van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Leek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Leek zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Leek?

+

De meest verkopende makelaar van Leek is Bruining en De Reus Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Leek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Leek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Leek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Leek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!