Bruining en De Reus Makelaars

Bruining en De Reus Makelaars is een makelaar gevestigd in Leek. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bruining en De Reus Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bruining en De Reus Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bruining en De Reus Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bruining en De Reus Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -5.000
  • Aantal transacties 62
Meer informatie over Bruining en De Reus Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bruining en De Reus Makelaars verkoopt

Bruining en De Reus Makelaars is het meeste actief in Leek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bruining en De Reus Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bruining en De Reus Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leek 28 € 342.000
Tolbert 6 € 388.000
Midwolde 5 € 633.000
Roden 4 € 287.000
Zevenhuizen (GR) 3 € 317.000

Type woningen die Bruining en De Reus Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bruining en De Reus Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bruining en De Reus Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
44%
2 onder 1 kapwoning
26%
tussenwoning
16%
hoekwoning
11%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bruining en De Reus Makelaars

Wat kost Bruining en De Reus Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bruining en De Reus Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bruining en De Reus Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Bruining en De Reus Makelaars actief?

+

Bruining en De Reus Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leek, Tolbert, Midwolde, Roden en Zevenhuizen (GR).

In welk prijssegment is Bruining en De Reus Makelaars actief?

+

Bruining en De Reus Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bruining en De Reus Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 376.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leek en vergelijkbaar is aan Bruining en De Reus Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!