Makelaars in Grootegast

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Grootegast, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Grootegast. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Grootegast helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Grootegast.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Grootegast zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Grootegast afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 337.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -19.000
 • Aantal transacties 28
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Grootegast
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Grootegast

In Grootegast is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 279.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -19.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Grootegast.

Bij de verkoop van een huis in Grootegast is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 143 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 279.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Grootegast. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Grootegast weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 337.000.

Het meest voorkomende energielabel in Grootegast is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Grootegast. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Grootegast

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Grootegast? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Grootegast. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Grootegast, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Grootegast.

Populaire buurten in Grootegast

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Grootegast? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Grootegast. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Grootegast

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  28

Top 5 woningen verkocht in Grootegast

In Grootegast zijn de afgelopen maand 28 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Grootegast.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdstraat 36 Mijn Makelaar Westerkwartier € 579.000
Hoofdstraat 178 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 545.000
Lutjegasterweg 5 Grondsma Makelaardij € 495.000
Speenkruid 8 Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet € 465.000
Groot Hoefblad 4 Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Grootegast

Hoeveel makelaars zijn er actief in Grootegast?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Grootegast. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Grootegast.

Wat kost een makelaar in Grootegast?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Grootegast is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Grootegast van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Grootegast?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Grootegast zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Grootegast?

+

De meest verkopende makelaar van Grootegast is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Grootegast zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Grootegast?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Grootegast aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Grootegast.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!