KIEN wijkmakelaar

KIEN wijkmakelaar is een makelaar gevestigd in Assen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt KIEN wijkmakelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. KIEN wijkmakelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Assen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van KIEN wijkmakelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties KIEN wijkmakelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 422.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 117.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over KIEN wijkmakelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar KIEN wijkmakelaar verkoopt

KIEN wijkmakelaar is het meeste actief in Assen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar KIEN wijkmakelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt KIEN wijkmakelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haulerwijk 11 € 416.000
Assen 5 € 386.000
Haule 2 € 492.000
Bakkeveen 1 € 369.000
Waskemeer 1 € 769.000

Type woningen die KIEN wijkmakelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat KIEN wijkmakelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat KIEN wijkmakelaar het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
27%
hoekwoning
27%
vrijstaande woning
27%
tussenwoning
18%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in KIEN wijkmakelaar

Wat kost KIEN wijkmakelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van KIEN wijkmakelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer KIEN wijkmakelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is KIEN wijkmakelaar actief?

+

KIEN wijkmakelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haulerwijk, Assen, Haule, Bakkeveen en Waskemeer.

In welk prijssegment is KIEN wijkmakelaar actief?

+

KIEN wijkmakelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar KIEN wijkmakelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 422.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Assen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Assen en vergelijkbaar is aan KIEN wijkmakelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!