Makelaars in Haule

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Haule, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Haule. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Haule helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Haule-Buitengebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Haule zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Haule zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Haule afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 477.000
 • Gemiddelde verkooptijd 80
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Haule
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Haule

In Haule is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Haule.

Bij de verkoop van een huis in Haule is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Haule. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Haule weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 477.000.

Het meest voorkomende energielabel in Haule is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Haule. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Haule

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Haule? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Haule. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat KIEN wijkmakelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Haule, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Haule.

Populaire buurten in Haule

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Haule? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Haule. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Haule-Buitengebied

  Verkooptijd
  107 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 547.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Haule

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 407.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Haule

In Haule zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar KIEN wijkmakelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Haule.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Koumansburg 7 7a HuitingSchoon € 595.000
Polderweg 4 KIEN wijkmakelaar € 549.000
Zwetteweg 15 For Sale Makelaardij € 498.000
Dorpsstraat 46 Makelaardij De Smelthe Oosterwolde € 435.000
De Mandestraat 26 KIEN wijkmakelaar € 435.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haule

Hoeveel makelaars zijn er actief in Haule?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Haule. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Haule.

Wat kost een makelaar in Haule?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Haule is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Haule van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Haule?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Haule zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Haule?

+

De meest verkopende makelaar van Haule is KIEN wijkmakelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Haule zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Haule?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Haule aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Haule.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!