SNOEK Makelaars

SNOEK Makelaars is een makelaar gevestigd in Oldeberkoop. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt SNOEK Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. SNOEK Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oldeberkoop en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van SNOEK Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties SNOEK Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 546.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 255.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over SNOEK Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar SNOEK Makelaars verkoopt

SNOEK Makelaars is het meeste actief in Oldeberkoop. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar SNOEK Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt SNOEK Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oldeberkoop 5 € 609.000
Makkinga 2 € 350.000
Oosterwolde 2 € 513.000
Nijeholtpade 1 € 595.000
Roden 1 € 385.000

Type woningen die SNOEK Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat SNOEK Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat SNOEK Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
79%
2 onder 1 kapwoning
11%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
geschakelde woning
4%
tussenwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in SNOEK Makelaars

Wat kost SNOEK Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van SNOEK Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer SNOEK Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is SNOEK Makelaars actief?

+

SNOEK Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oldeberkoop, Makkinga, Oosterwolde, Nijeholtpade en Roden.

In welk prijssegment is SNOEK Makelaars actief?

+

SNOEK Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar SNOEK Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 546.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oldeberkoop

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oldeberkoop en vergelijkbaar is aan SNOEK Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!