Mijn Makelaar Heerenveen

Mijn Makelaar Heerenveen is een makelaar gevestigd in Heerenveen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Mijn Makelaar Heerenveen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Mijn Makelaar Heerenveen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerenveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mijn Makelaar Heerenveen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Mijn Makelaar Heerenveen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 381.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -76.000
  • Aantal transacties 65
Meer informatie over Mijn Makelaar Heerenveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Mijn Makelaar Heerenveen verkoopt

Mijn Makelaar Heerenveen is het meeste actief in Heerenveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mijn Makelaar Heerenveen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mijn Makelaar Heerenveen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerenveen 37 € 319.000
Wolvega 4 € 371.000
Nieuwehorne 2 € 790.000
Katlijk 1 € 540.000
Joure 1 € 339.000

Type woningen die Mijn Makelaar Heerenveen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mijn Makelaar Heerenveen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mijn Makelaar Heerenveen het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
40%
2 onder 1 kapwoning
17%
tussenwoning
17%
galerijflat
4%
halfvrijstaande woning
4%
hoekwoning
4%
portiekflat
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
bovenwoning
1%
eindwoning
1%
geschakelde woning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mijn Makelaar Heerenveen

Wat kost Mijn Makelaar Heerenveen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mijn Makelaar Heerenveen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mijn Makelaar Heerenveen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Mijn Makelaar Heerenveen actief?

+

Mijn Makelaar Heerenveen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerenveen, Wolvega, Nieuwehorne, Katlijk en Joure.

In welk prijssegment is Mijn Makelaar Heerenveen actief?

+

Mijn Makelaar Heerenveen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mijn Makelaar Heerenveen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 381.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerenveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerenveen en vergelijkbaar is aan Mijn Makelaar Heerenveen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!