Makelaars in Nieuwehorne

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwehorne, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwehorne. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwehorne helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuwehorne.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwehorne zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nieuwehorne zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nieuwehorne afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 440.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 251.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwehorne
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwehorne

In Nieuwehorne is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 676.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 251.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwehorne.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwehorne is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 676.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwehorne. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwehorne weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 440.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwehorne is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwehorne. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwehorne

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwehorne? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwehorne. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Sinnema Makelaardij & Assurantiën de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuwehorne, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwehorne.

Populaire buurten in Nieuwehorne

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwehorne? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwehorne. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuwehorne

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 440.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Nieuwehorne

In Nieuwehorne zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Sinnema Makelaardij & Assurantiën verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuwehorne.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sichte 14 Makelaardij Sierd Moll € 674.500
Flaeijel 18 Sinnema Makelaardij & Assurantiën € 489.000
Horne 4 Mijn Makelaar Heerenveen € 395.000
Bouwkamp 6 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 389.500
Schoterlandseweg 28 a SNOEK Makelaars € 250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwehorne

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwehorne?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwehorne. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwehorne.

Wat kost een makelaar in Nieuwehorne?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwehorne is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwehorne van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwehorne?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwehorne zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwehorne?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwehorne is Sinnema Makelaardij & Assurantiën. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwehorne zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwehorne?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwehorne aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwehorne.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!