Veenstra Makelaars & Taxateurs

Veenstra Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Heerenveen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Veenstra Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Veenstra Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerenveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Veenstra Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Veenstra Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -30.000
  • Aantal transacties 89
Meer informatie over Veenstra Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Veenstra Makelaars & Taxateurs verkoopt

Veenstra Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Heerenveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Veenstra Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Veenstra Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerenveen 47 € 320.000
De Knipe 3 € 423.000
Maastricht 2 € 402.000
Oudehaske 2 € 377.000
Grevenbicht 1 € 295.000

Type woningen die Veenstra Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Veenstra Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Veenstra Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
36%
2 onder 1 kapwoning
24%
tussenwoning
14%
hoekwoning
9%
benedenwoning
7%
galerijflat
5%
bovenwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
geschakelde woning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veenstra Makelaars & Taxateurs

Wat kost Veenstra Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Veenstra Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Veenstra Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Veenstra Makelaars & Taxateurs actief?

+

Veenstra Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerenveen, De Knipe, Maastricht, Oudehaske en Grevenbicht.

In welk prijssegment is Veenstra Makelaars & Taxateurs actief?

+

Veenstra Makelaars & Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Veenstra Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 383.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerenveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerenveen en vergelijkbaar is aan Veenstra Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!