Makelaars in Terherne

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Terherne, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Terherne. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Terherne helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Terherne.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Terherne zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Terherne afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 435.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Terherne
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Terherne

In Terherne is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Terherne.

Bij de verkoop van een huis in Terherne is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Terherne. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Terherne weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 435.000.

Het meest voorkomende energielabel in Terherne is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Terherne. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Terherne

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Terherne? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Terherne. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Heddema Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Terherne, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Terherne.

 • Westerhof Makelaardij

  2. Westerhof Makelaardij

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1
 • Wonen aan water Makelaars

  3. Wonen aan water Makelaars

  Verkooptijd
  111 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  1
 • Struiksma Makelaars Sneek

  4. Struiksma Makelaars Sneek

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij Friesland | Qualis

  5. Makelaardij Friesland | Qualis

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Terherne

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Terherne? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Terherne. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Terherne

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Terherne

In Terherne zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Heddema Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Terherne.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Buorren 128 Heddema Makelaardij € 849.000
Seel 7 Heddema Makelaardij € 695.000
Bongel 1 Struiksma Makelaars Sneek € 595.000
Bytling 21 Heddema Makelaardij € 485.000
Bytling 22 Heddema Makelaardij € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Terherne

Hoeveel makelaars zijn er actief in Terherne?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Terherne. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Terherne.

Wat kost een makelaar in Terherne?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Terherne is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Terherne van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Terherne?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Terherne zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Terherne?

+

De meest verkopende makelaar van Terherne is Heddema Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Terherne zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Terherne?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Terherne aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Terherne.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!