H4O makelaardij

H4O makelaardij is een makelaar gevestigd in Joure. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt H4O makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. H4O makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Joure en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van H4O makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties H4O makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
  • Gemiddelde verkooptijd 85
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 148.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over H4O makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar H4O makelaardij verkoopt

H4O makelaardij is het meeste actief in Joure. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar H4O makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt H4O makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Joure 16 € 420.000
Groningen 1 € 239.000
Scharnegoutum 1 € 400.000
Goingarijp 1 € 299.000

Type woningen die H4O makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat H4O makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat H4O makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
31%
vrijstaande woning
23%
hoekwoning
15%
tussenwoning
15%
bovenwoning
8%
geschakelde woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in H4O makelaardij

Wat kost H4O makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van H4O makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer H4O makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is H4O makelaardij actief?

+

H4O makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Joure, Groningen, Scharnegoutum en Goingarijp.

In welk prijssegment is H4O makelaardij actief?

+

H4O makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar H4O makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 403.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Joure

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Joure en vergelijkbaar is aan H4O makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!