Makelaars in Joure

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Joure, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Joure. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Joure helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Joure, Zuiderveld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Joure zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Joure afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 381.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.000
 • Aantal transacties 75
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Joure
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Joure

In Joure is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 392.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -1.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Joure.

Bij de verkoop van een huis in Joure is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 392.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Joure. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Joure weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 381.000.

Het meest voorkomende energielabel in Joure is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Joure. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Joure

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Joure? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Joure. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Zij is de makelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Joure, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Joure.

 • Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 372.000
  Woningen verkocht
  15
 • Verkooptijd
  93 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 438.000
  Woningen verkocht
  15
 • Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 356.000
  Woningen verkocht
  10
 • Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 326.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Joure

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Joure? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Joure. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Joure, Zuiderveld

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 329.000
  Woningen verkocht
  20
 • 2. Joure, Blaauwhof

  Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 382.000
  Woningen verkocht
  15
 • 3. Joure, Centrum

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 313.000
  Woningen verkocht
  13
 • 4. Joure, Skipsleat

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 534.000
  Woningen verkocht
  10
 • 5. Joure, Westermeer

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 333.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Joure

In Joure zijn de afgelopen maand 75 woningen verkocht. Makelaar Zij is de makelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Joure.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Midstraat 24 26 H4O makelaardij € 849.000
Steiger 3 H4O makelaardij € 795.000
Skroef 38 Zij is de makelaar € 700.000
Warring 79 Zij is de makelaar € 665.000
Prins Willem-Alexanderstraat 77 Zij is de makelaar € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Joure

Hoeveel makelaars zijn er actief in Joure?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Joure. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Joure.

Wat kost een makelaar in Joure?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Joure is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Joure van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Joure?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Joure zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Joure?

+

De meest verkopende makelaar van Joure is Zij is de makelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Joure zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Joure?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Joure aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Joure.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!