A7 Makelaars

A7 Makelaars is een makelaar gevestigd in Joure. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt A7 Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. A7 Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Joure en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van A7 Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties A7 Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 374.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -36.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over A7 Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar A7 Makelaars verkoopt

A7 Makelaars is het meeste actief in Joure. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar A7 Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt A7 Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Joure 15 € 372.000
Heerenveen 9 € 337.000
Sintjohannesga 3 € 370.000
Leeuwarden 2 € 313.000
Rottum 2 € 418.000

Type woningen die A7 Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat A7 Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat A7 Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
43%
2 onder 1 kapwoning
31%
tussenwoning
12%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%
hoekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in A7 Makelaars

Wat kost A7 Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van A7 Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer A7 Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is A7 Makelaars actief?

+

A7 Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Joure, Heerenveen, Sintjohannesga, Leeuwarden en Rottum.

In welk prijssegment is A7 Makelaars actief?

+

A7 Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar A7 Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 374.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Joure

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Joure en vergelijkbaar is aan A7 Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!