Makelaars in Goingarijp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Goingarijp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Goingarijp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Goingarijp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Goingarijp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Goingarijp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Goingarijp zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Goingarijp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 510.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -24.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Goingarijp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Goingarijp

In Goingarijp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 475.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -24.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Goingarijp.

Bij de verkoop van een huis in Goingarijp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 475.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Goingarijp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Goingarijp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 510.000.

Het meest voorkomende energielabel in Goingarijp is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Goingarijp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Goingarijp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Goingarijp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Goingarijp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Mijn Makelaar Mink de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Goingarijp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Goingarijp.

 • Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 499.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Goingarijp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Goingarijp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Goingarijp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Goingarijp

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 510.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Goingarijp

In Goingarijp zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Mijn Makelaar Mink verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Goingarijp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
It Nije Hôf 7 Mijn Makelaar Mink € 620.000
It Nije Hf 7 Mijn Makelaar Mink € 620.000
It Hôf 28 Heddema Makelaardij € 499.000
It Set 14 H4O makelaardij € 299.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goingarijp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Goingarijp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Goingarijp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Goingarijp.

Wat kost een makelaar in Goingarijp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Goingarijp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Goingarijp van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Goingarijp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Goingarijp zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Goingarijp?

+

De meest verkopende makelaar van Goingarijp is Mijn Makelaar Mink. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Goingarijp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Goingarijp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Goingarijp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Goingarijp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!