Makelaars in Oudehaske

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudehaske, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Oudehaske. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudehaske helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oudehaske.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudehaske zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oudehaske afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 521.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -265.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudehaske
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudehaske

In Oudehaske is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 360.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -265.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudehaske.

Bij de verkoop van een huis in Oudehaske is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 152 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 360.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudehaske. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudehaske weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 521.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudehaske is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudehaske. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudehaske

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudehaske? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudehaske. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Regent Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oudehaske, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudehaske.

 • Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 845.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  99 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oudehaske

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudehaske? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudehaske. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oudehaske

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 521.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Oudehaske

In Oudehaske zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Regent Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oudehaske.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wiidswâl 2 a Mijn Makelaar Heerenveen € 845.000
Wiidswl 2 a Mijn Makelaar Heerenveen € 845.000
Haskermieden 13 StinseMaat makelaardij € 695.000
Baalder 18 Regent Makelaars € 625.000
Jousterweg 160 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 599.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudehaske

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudehaske?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Oudehaske. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudehaske.

Wat kost een makelaar in Oudehaske?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudehaske is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudehaske van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudehaske?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudehaske zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudehaske?

+

De meest verkopende makelaar van Oudehaske is Regent Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudehaske zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudehaske?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudehaske aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudehaske.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!