Regent Makelaars

Regent Makelaars is een makelaar gevestigd in Heerenveen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Regent Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Regent Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerenveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Regent Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Regent Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 334.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 36.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Regent Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Regent Makelaars verkoopt

Regent Makelaars is het meeste actief in Heerenveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Regent Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Regent Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerenveen 12 € 279.000
Oudehaske 3 € 405.000
Noordwolde (FR) 3 € 396.000
Lemmer 2 € 388.000
Leeuwarden 2 € 357.000

Type woningen die Regent Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Regent Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Regent Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
33%
2 onder 1 kapwoning
20%
tussenwoning
18%
galerijflat
13%
eindwoning
4%
maisonnette
4%
benedenwoning
2%
hoekwoning
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Regent Makelaars

Wat kost Regent Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Regent Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Regent Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Regent Makelaars actief?

+

Regent Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerenveen, Oudehaske, Noordwolde (FR), Lemmer en Leeuwarden.

In welk prijssegment is Regent Makelaars actief?

+

Regent Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Regent Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 334.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerenveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerenveen en vergelijkbaar is aan Regent Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!