Makelaars in Heerenveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heerenveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 30 makelaars actief geweest in Heerenveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heerenveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Greiden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heerenveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Heerenveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 343.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 18.000
 • Aantal transacties 282
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heerenveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heerenveen

In Heerenveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 399.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 18.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heerenveen.

Bij de verkoop van een huis in Heerenveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 399.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heerenveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heerenveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 343.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heerenveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heerenveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heerenveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heerenveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heerenveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Veenstra Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heerenveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heerenveen.

Populaire buurten in Heerenveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heerenveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heerenveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Greiden

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 273.000
  Woningen verkocht
  88
 • 2. Skoatterwald

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 477.000
  Woningen verkocht
  39
 • 3. Midden

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  31
 • 4. Centrum

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 281.000
  Woningen verkocht
  26
 • 5. Noord

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 373.000
  Woningen verkocht
  26

Top 5 woningen verkocht in Heerenveen

In Heerenveen zijn de afgelopen maand 282 woningen verkocht. Makelaar Veenstra Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heerenveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
it Foardek 15 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 895.000
Leeuwarderstraatweg 134 Makelaardij Friesland | Qualis € 895.000
Parkweg 3 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 850.000
Tormentil 64 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 810.000
Golfpad 18 Kraak & Donker Makelaardij € 795.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heerenveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heerenveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 30 makelaars actief geweest in Heerenveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heerenveen.

Wat kost een makelaar in Heerenveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heerenveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heerenveen van € 3.400 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heerenveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heerenveen zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heerenveen?

+

De meest verkopende makelaar van Heerenveen is Veenstra Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heerenveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heerenveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heerenveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heerenveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!