Makelaars in Oosterzee

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oosterzee, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Oosterzee. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oosterzee helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oosterzee-Kom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oosterzee zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oosterzee zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oosterzee afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
 • Gemiddelde verkooptijd 64
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oosterzee
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oosterzee

In Oosterzee is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Oosterzee.

Bij de verkoop van een huis in Oosterzee is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oosterzee. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oosterzee weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 350.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oosterzee is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oosterzee. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oosterzee

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oosterzee? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oosterzee. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Amerom Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oosterzee, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oosterzee.

 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 288.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  202 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 460.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oosterzee

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oosterzee? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oosterzee. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oosterzee-Kom

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 333.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Oosterzee-Buitengebied

  Verkooptijd
  97 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 367.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Oosterzee

In Oosterzee zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Van Amerom Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oosterzee.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sluispad 6 Makelaardij Friesland | Qualis € 465.000
Molenweg 13 A7 Makelaars € 460.000
Holsteinpad 5 Van Amerom Makelaardij € 395.000
De Akkers 63 Dijkman Makelaardij € 395.000
Beukenlaan 28 Villa Friesland € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oosterzee

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oosterzee?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Oosterzee. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oosterzee.

Wat kost een makelaar in Oosterzee?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oosterzee is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oosterzee van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oosterzee?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oosterzee zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oosterzee?

+

De meest verkopende makelaar van Oosterzee is Van Amerom Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oosterzee zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oosterzee?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oosterzee aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oosterzee.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!