Frieslandgoed

Frieslandgoed is een makelaar gevestigd in Lemmer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Frieslandgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Frieslandgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lemmer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Frieslandgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Frieslandgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Frieslandgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 516.000
  • Gemiddelde verkooptijd 99
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Frieslandgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Frieslandgoed verkoopt

Frieslandgoed is het meeste actief in Lemmer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Frieslandgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Frieslandgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Elahuizen 1 € 995.000
Dronryp 1 € 735.000
Wijckel 1 € 695.000
Didam 1 € 445.000
Lemmer 1 € 445.000

Type woningen die Frieslandgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Frieslandgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Frieslandgoed het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
92%
galerijflat
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frieslandgoed

Wat kost Frieslandgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Frieslandgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Frieslandgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Frieslandgoed actief?

+

Frieslandgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Elahuizen, Dronryp, Wijckel, Didam en Lemmer.

In welk prijssegment is Frieslandgoed actief?

+

Frieslandgoed is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Frieslandgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 516.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lemmer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lemmer en vergelijkbaar is aan Frieslandgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!