Makelaars in Echtenerbrug

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Echtenerbrug, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Echtenerbrug. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Echtenerbrug helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Echtenerbrug-Kom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Echtenerbrug zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Echtenerbrug zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Echtenerbrug afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 416.000
 • Gemiddelde verkooptijd 58
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 119.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Echtenerbrug
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Echtenerbrug

In Echtenerbrug is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 469.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 119.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Echtenerbrug.

Bij de verkoop van een huis in Echtenerbrug is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 106 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 469.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Echtenerbrug. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Echtenerbrug weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 416.000.

Het meest voorkomende energielabel in Echtenerbrug is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Echtenerbrug. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Echtenerbrug

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Echtenerbrug? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Echtenerbrug. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Bijstra de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Echtenerbrug, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Echtenerbrug.

Populaire buurten in Echtenerbrug

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Echtenerbrug? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Echtenerbrug. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Echtenerbrug-Kom

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 307.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Echtenerbrug-Buitengebied

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 850.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Echtenerbrug

In Echtenerbrug zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Bijstra verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Echtenerbrug.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
de Kempenaersweg 17 mijnWoonboerderij.nl & mijnStreekwoning.nl € 850.000
De Petten 38 Makelaardij Bijstra € 465.000
De Petten 24 Villa Friesland € 350.000
De Splitting 4 Makelaardij Bijstra € 209.000
Hoofdweg 60 MAKELAARDIJ VAN ENGELENBURG € 204.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Echtenerbrug

Hoeveel makelaars zijn er actief in Echtenerbrug?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Echtenerbrug. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Echtenerbrug.

Wat kost een makelaar in Echtenerbrug?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Echtenerbrug is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Echtenerbrug van € 4.200 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Echtenerbrug?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Echtenerbrug zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Echtenerbrug?

+

De meest verkopende makelaar van Echtenerbrug is Makelaardij Bijstra. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Echtenerbrug zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Echtenerbrug?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Echtenerbrug aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Echtenerbrug.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!