Zij is de makelaar

Zij is de makelaar is een makelaar gevestigd in Joure. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Zij is de makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Zij is de makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Joure en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zij is de makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Zij is de makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 390.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -239.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over Zij is de makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Zij is de makelaar verkoopt

Zij is de makelaar is het meeste actief in Joure. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zij is de makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zij is de makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Joure 11 € 361.000
Heerenveen 2 € 282.000
Sneek 1 € 215.000
Langweer 1 € 395.000
De Knipe 1 € 639.000

Type woningen die Zij is de makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zij is de makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zij is de makelaar het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
23%
vrijstaande woning
23%
tussenwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
13%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
10%
geschakelde woning
7%
galerijflat
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zij is de makelaar

Wat kost Zij is de makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zij is de makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zij is de makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Zij is de makelaar actief?

+

Zij is de makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Joure, Heerenveen, Sneek, Langweer en De Knipe.

In welk prijssegment is Zij is de makelaar actief?

+

Zij is de makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zij is de makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 390.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Joure

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Joure en vergelijkbaar is aan Zij is de makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!