Makelaars in Idskenhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Idskenhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Idskenhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Idskenhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Idskenhuizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Idskenhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Idskenhuizen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Idskenhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 380.000
 • Gemiddelde verkooptijd 25
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Idskenhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Idskenhuizen

In Idskenhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 295.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Idskenhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Idskenhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 172 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 295.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Idskenhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Idskenhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 380.000.

Het meest voorkomende energielabel in Idskenhuizen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Idskenhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Idskenhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Idskenhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Idskenhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Bijstra de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Idskenhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Idskenhuizen.

Populaire buurten in Idskenhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Idskenhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Idskenhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Idskenhuizen

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 380.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Idskenhuizen

In Idskenhuizen zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Bijstra verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Idskenhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
It Boerein 6 Makelaardij Bijstra € 495.000
Lytse Buorren 20 Makelaardij Bijstra € 265.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Idskenhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Idskenhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Idskenhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Idskenhuizen.

Wat kost een makelaar in Idskenhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Idskenhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Idskenhuizen van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Idskenhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Idskenhuizen zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Idskenhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Idskenhuizen is Makelaardij Bijstra. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Idskenhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Idskenhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Idskenhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Idskenhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!