Makelaars in Dijken

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dijken, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Dijken. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dijken helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dijken.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dijken zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Dijken zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Dijken afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 388.000
 • Gemiddelde verkooptijd 17
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dijken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dijken

In Dijken is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Dijken.

Bij de verkoop van een huis in Dijken is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 65 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dijken. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dijken weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 388.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dijken is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dijken. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dijken

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dijken? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dijken. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Douwsma Makelaardij V.o.f. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Dijken, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dijken.

Populaire buurten in Dijken

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dijken? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dijken. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dijken

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Dijken

In Dijken zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Douwsma Makelaardij V.o.f. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Dijken.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nummer 4 Douwsma Makelaardij V.o.f. € 387.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dijken

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dijken?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Dijken. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dijken.

Wat kost een makelaar in Dijken?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dijken is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dijken van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dijken?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dijken zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dijken?

+

De meest verkopende makelaar van Dijken is Douwsma Makelaardij V.o.f.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dijken zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dijken?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dijken aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dijken.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!