Wonen aan water Makelaars

Wonen aan water Makelaars is een makelaar gevestigd in Indijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Wonen aan water Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Wonen aan water Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Indijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wonen aan water Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wonen aan water Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 491.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 21.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Wonen aan water Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wonen aan water Makelaars verkoopt

Wonen aan water Makelaars is het meeste actief in Indijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wonen aan water Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wonen aan water Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Indijk 4 € 504.000
Parrega 2 € 432.000
Langweer 2 € 472.000
Koudum 2 € 542.000
Kornwerderzand 1 € 189.000

Type woningen die Wonen aan water Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wonen aan water Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wonen aan water Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
71%
2 onder 1 kapwoning
21%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wonen aan water Makelaars

Wat kost Wonen aan water Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wonen aan water Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wonen aan water Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Wonen aan water Makelaars actief?

+

Wonen aan water Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Indijk, Parrega, Langweer, Koudum en Kornwerderzand.

In welk prijssegment is Wonen aan water Makelaars actief?

+

Wonen aan water Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wonen aan water Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 491.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Indijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Indijk en vergelijkbaar is aan Wonen aan water Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!