Makelaars in Heeg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heeg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Heeg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heeg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Heeg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heeg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Heeg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 432.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 580.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heeg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heeg

In Heeg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 925.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 580.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Heeg.

Bij de verkoop van een huis in Heeg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 925.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 7900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heeg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heeg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 432.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heeg is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heeg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heeg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heeg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heeg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Schrale makelaars en rentmeesters o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heeg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heeg.

Populaire buurten in Heeg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heeg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heeg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Heeg

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Verspreide huizen Heeg

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 563.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Heeg

In Heeg zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar Schrale makelaars en rentmeesters o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heeg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Opper 64 Wonen aan water Makelaars € 1.250.000
Harinxmastrjitte 28 Schrale makelaars en rentmeesters o.g. € 740.000
De Sleatswâl 9 Makelaardij Hoekstra € 650.000
De Simmerkrite 8 Smedes makelaardij € 649.000
Bterhoeke 34 Douwsma Makelaardij V.o.f. € 460.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heeg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heeg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Heeg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heeg.

Wat kost een makelaar in Heeg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heeg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heeg van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heeg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heeg zijn € 2.200 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heeg?

+

De meest verkopende makelaar van Heeg is Schrale makelaars en rentmeesters o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heeg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heeg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heeg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heeg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!