Makelaars in Boornzwaag

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Boornzwaag, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Boornzwaag. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Boornzwaag helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Boornzwaag.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Boornzwaag zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Boornzwaag zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Boornzwaag afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 550.000
 • Gemiddelde verkooptijd 137
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Boornzwaag
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Boornzwaag

In Boornzwaag is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Boornzwaag.

Bij de verkoop van een huis in Boornzwaag is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 78 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Boornzwaag. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Boornzwaag weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 550.000.

Het meest voorkomende energielabel in Boornzwaag is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Boornzwaag. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Boornzwaag

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Boornzwaag? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Boornzwaag. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat A7 Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Boornzwaag, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Boornzwaag.

Populaire buurten in Boornzwaag

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Boornzwaag? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Boornzwaag. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Boornzwaag

  Verkooptijd
  137 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Boornzwaag

In Boornzwaag zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar A7 Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Boornzwaag.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Boarnsweachsterdyk 44 A7 Makelaars € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boornzwaag

Hoeveel makelaars zijn er actief in Boornzwaag?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Boornzwaag. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Boornzwaag.

Wat kost een makelaar in Boornzwaag?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Boornzwaag is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Boornzwaag van € 5.500 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Boornzwaag?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Boornzwaag zijn € 2.800 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Boornzwaag?

+

De meest verkopende makelaar van Boornzwaag is A7 Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Boornzwaag zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Boornzwaag?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Boornzwaag aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Boornzwaag.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!