Duinstra Melis Makelaars

Duinstra Melis Makelaars is een makelaar gevestigd in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Duinstra Melis Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Duinstra Melis Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leeuwarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Duinstra Melis Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Duinstra Melis Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 328.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.000
  • Aantal transacties 209
Meer informatie over Duinstra Melis Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Duinstra Melis Makelaars verkoopt

Duinstra Melis Makelaars is het meeste actief in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Duinstra Melis Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Duinstra Melis Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leeuwarden 113 € 290.000
Sneek 15 € 330.000
Oentsjerk 10 € 422.000
Stiens 9 € 287.000
Gytsjerk 6 € 386.000

Type woningen die Duinstra Melis Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Duinstra Melis Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Duinstra Melis Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
vrijstaande woning
23%
2 onder 1 kapwoning
19%
hoekwoning
12%
eindwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Duinstra Melis Makelaars

Wat kost Duinstra Melis Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Duinstra Melis Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Duinstra Melis Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.500.

Waar is Duinstra Melis Makelaars actief?

+

Duinstra Melis Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leeuwarden, Sneek, Oentsjerk, Stiens en Gytsjerk.

In welk prijssegment is Duinstra Melis Makelaars actief?

+

Duinstra Melis Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Duinstra Melis Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 328.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leeuwarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leeuwarden en vergelijkbaar is aan Duinstra Melis Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!